Без вода утре делови од општина Центар

loading...

Корисниците од улицата Костурски Херои на потег од бул „Партизански Одреди“ до улицата „Дебарца“ во општина Центар утре ќе бидат без вода во период од 9 часот наутро до завршување на работите за отстранување на дефектот.

Прекинот во снабдувањето со вода е поради дефект на огрлица со Ф- 100мм на улицата „Костурски Херои“ бр.6.