Боки Јовановски заедно со скопски ресторан: Целосна прехрана за семејствата од ранлива категорија

loading...

Бојан Јовановски денеска оствари средба со семејствата од ранлива категорија. Тие заедно ручаа во познатиот скопски ресторан Дион, кој си зема за обврска да им обезбеди прехранување на овие семејства во рок од една година.

Боки ја поздрави оваа одлука и порача ова да биде пример и за другите ресторани во градот.

Na moe ogromno zadovolstvo deneska se sluci zaednickiot rucek so semejstvata za koi restoranot Dion se pogrizi da im…

Posted by Boki Jovanovski on Montag, 17. Juli 2017