(ВИДЕО) ФАТЕН НА ДЕЛО: Како се крадат ташни од автомобили во Државна болница?

loading...

Крадец оперирал по автомобилите паркирани на паркингот на Клинички.

На снимката се гледа дека го совладало обезбедувањето од клиниката.

Крадецот крадел ташни од автомобилите, а сето тоа го правел на брутален начин со кршење на прозорите од автомобилите.

ARAMIJARA FATEN NA DELO ( mashko ke rodi 100 % ) +18 😎 parking Drzavna Bolnica operacija koli

Posted by Marjan Tuskaloski on Mittwoch, 14. Februar 2018