ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД ОГЛЕДАЛО И ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НОЗЕТЕ: Нивниот облик открива какви сте во кревет

loading...

Во физичката појава на жената мажот бара знаци кои што би можеле да му кажат каква ќе биде таа во кревет. Обликот на нејзините нозе кажува за нејзините преференции во креветот.

Тип А – Како што гледате овие нозе немаат празен простор меѓусебно а тоа значи дека е најдобра во кревет од сите други облици.

Тип Б – Нозете се допираат само кај глуждовите овие жени сакаат нови искуства.

Тип Ц – Нозете се близу но не се допираат таквите се романтични нежни а ако им дадете простор ќе се претворат во диви мачки.

Тип Д – Нозете се допираат само кај горниот дел на бедрата, на колената листовите и глуждовите што значи дека е еден од најраспространетите облици на нозе. Таквите жени се природни и традиционални во креветот не сакаат да експериментираат и имаат само едни специфични пози до кои се држат.