Ја запознавме како слатката Бојана: Познатата актерка денес е една од најубавите Србинки

loading...

Во 2004-тата година ја гледавме во серијата „Јелена“, а денес е дел од популарната серија „Вистини и лаги“.

Актерката Бојана Ординачев, важи за една од најубавите Србинки.

Во последното интервју таа открива дел од својот живот и карактер.

Кај луѓето најмногу ја нервира кога доцнат. Со актерство би се занимавала дури и да добие милиони на лото.

Упорност, истрајност и посветеност се трите карактеристики кои ги обожува кај себе.

Најголем страв има од тоа деке нејзините најблиски еден ден ќе се разболат.

Како изгледа денес, погледнете во продолжение.

https://www.instagram.com/p/BddN3P2B3Fk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BeDU6HKheUS/?utm_source=ig_embed