Без вода утре дел од општина Центар

loading...

Прекин во водоснабдувањето утре од 8 часот ќе имаат корисниците на улицата „Рузвелтова“, и од булеварот „Партизански Одреди“ до улицата „Орце Николов“ во општина Центар.

– Поради давање на водоводен приклучок од Ф 100мм на ул.„Рузвелтова“ раскрсница со ул.„Мајаковски“ во населба Центар, без водоснабдување ќе останат корисниците од ул.„Рузвелтова“ и од булевар „Партизански Одреди“ до ул.„Орце Николов“ од 08:00 часот до завршување на работата, информираат од РЦУК на Град Скопје.