Честитаме, по три ќерки имате син! А сигурни сте дека е машко? – Видео

loading...

Ова е реакцијата на татко на три девојчиња во моментот кога за четвртото бебе дознава дека е машко. Ако е точно тоа што го вели таткото, планирале и посакувале четири ќерки стравувајќи дека девојчињата би можеле да се почувствуваат несакани доколку новото бебе е момче. Но, природата секогаш си има свои планови.