Делови од Ѓорче, Карпош и Илинден утре без струја

loading...

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека утре без електрична енергија заради закажани технички зафати ќе останат:

  • од 09:00 до 13:00 часот, во Агино Село ул. „1“, „6“ и ул. „7“ (Општина Илинден)
  • од 09:00 до 11:30 часот, дел од ул. „Лондонска“ бр. 4а (објекти и околината) (Општина Ѓорче Петров)
  • од 08:340 до 10:30 часот, дел од ул. „Дрезденска“ со броевите 40, 38, 38, 36, 34, и 32 (Општина Карпош), и
  • од 08:30 до 11:00 часот, дел од ул. „Пандил Кљашев“ (Општина Карпош)