Делови од Кисела Вода и Центар утре без струја

loading...

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 21.12.2017 година (четврток ), заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

  • од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул. Емил Зола, дел од ул. Иван Козаров, дел од ул. Борис Трајковски, дел од ул. Киро Крстевски, дел од ул.553 и дел од ул. Виктор Иго .  (Општина Кисела Вода )
  • од 09:30 до 12:30 часот, корисниците од дел од ул. Дане Крапчев и дел од ул. Мајаковски. ( Општина Центар )
  • од 12:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул. Балзакова и дел од ул. Дренак. ( Општина Кисела Вода )