(ВИДЕО) Девојче започнува да танцува секојпат кога ќе го слушне мега хитот „Despacito“

Заразниот ритам на мега хитот „Despacito“ како вирус се пренесува низ телото и ги раздвижува мускулите.

Видео од девојче, кое остава сè и започнува да танцува само што ќе ја чуе популарната песна, го обиколи светот.

Во него, Ниана е прикажана во неколку ситуации, од пазарување во маркет до ручек во ресторан, но без разлика на околностите, таа стапува во акција секојпат кога нејзиниот брат ќе ѝ ја пушти омилената песна.

На крајот од видетото се појавува и нивната најмала сестричка Наталија и започнува да танцува.

Hit That Despacito | Ranz and Niana

Everytime this song plays haha! Hit that Despacito!

Posted by Ranz and Niana on Dienstag, 4. Juli 2017

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here