Ди Каприо повторно шета манекенка: Велат дека е најубавата која ја имал досега – Галерија

loading...

Младата манекенка Џулијeта Перкинс во поседно време светските медиуми ја поврзуваат со актерот Леонардо Ди Каприо.

Најпосакуваниот маж во Холивуд, актеро Леонардо Ди Каприо пред година дена раскина со својата долгодишна девојка Нина Ардал.

https://www.instagram.com/p/BaauIsbl19z/

Од тогаш повеќе пати е виден во друштво на повеќе жени, а медиумите тврдат дека манекенката Џулиjета Перкинс би можела да биде неговата избраница.

Како што се наведува, сомнеж било нивното интезивно дружење.

@glassons campaign ❤️

A post shared by Juliette Perkins (@juliette_perkins1) on

Инаку, Џулијета е успешна во светот на манекенството, а несомнено е дека дружењето со познатиот актер ќе и допринесе за нејзината слава.

Back in LALALAND ⚡️❤️

A post shared by Juliette Perkins (@juliette_perkins1) on

https://www.instagram.com/p/Ba9eMxblknc/?taken-by=juliette_perkins1

https://www.instagram.com/p/Ba78c9Xlw1y/?taken-by=juliette_perkins1

https://www.instagram.com/p/Ba2GWZul7Uc/?taken-by=juliette_perkins1

Shot in my favourite place, Palm Springs with my loves @rusty_australia Shot by @beingbensullivan

A post shared by Juliette Perkins (@juliette_perkins1) on

https://www.instagram.com/p/BZ5Q4pcAVVQ/?taken-by=juliette_perkins1

https://www.instagram.com/p/BZf2XxDgmhi/?taken-by=juliette_perkins1

https://www.instagram.com/p/BYzAE5_ggrX/?taken-by=juliette_perkins1

❣️

A post shared by Juliette Perkins (@juliette_perkins1) on

https://www.instagram.com/p/BWuOs8YFiTL/?taken-by=juliette_perkins1

https://www.instagram.com/p/BVarn35luuQ/?taken-by=juliette_perkins1

https://www.instagram.com/p/BVVe-HDAtwB/?taken-by=juliette_perkins1