Драма во Црниче, син нападнал татко со нож и побегнал

loading...

Вечерва во црниче се случила крвава драма  имено син си го заклал татка си поранешен висок локален функционер во Општина Кисела Вода. Убиениот е со иницијали Љ.Т. моментално немал никаква функција, бил вработен во Раде Кончар како секторски директор. Човекот бил брутално заклан од својот син со иницијали И.Т. кој е во бегство после настанот кој се случил во 20 и 45 часот. И.Т. според нашите сознанија боледувал од шизофренија која ја лечел на скопските клиники.

ОЧЕКУВАМЕ ДЕТАЛИ ЗА НАСТАНОТ ОД СТРАНА НА МВР

Првичен извор: доказ.мк