(ГАЛЕРИЈА) Екипа на општина Карпош спаси маче заглавено во решетките на фонатана

loading...

Синоќа во доцните ноќни часови, чуварот на плоштадот „ПБК“, спасил мало маче кое било заглавено во решетките на фонатана. Ова е втора акција на Општина Карпош во која што спасуваме живот на беспомошни животи.