(Фото) Елена Ристеска позгодна од било кога

loading...

Елена Ристеска преку својот Инстаграм профил неколкупати откри дека е активно посветена на вежбањето и донесувањето на телото до посакуваната форма.

Па така, утрото го почнува со вежби во домот, јаде здрава храна која самата ја подготвува, а исто така користи и „боди тек“ техника која е доста актуелна периодов кај славните.

Меѓу нејзините најнови објави на социјалните мрежи, Елена покажа дека се истенчила како манекенка, а од приложената фотографија може да се забележи дека изгледа како тинејџерка која носи мал број на фармерки.

https://www.instagram.com/p/BbvDrROleKa/

Иако ја раситни четвртата животна деценија, Елена има тело како манекенка за кое очигледно води голема грижа – како што е ред за сите, но посебно за јавна личност како неа.

https://www.instagram.com/p/BaoHpGWlBEy/

https://www.instagram.com/p/Ba6vjc6lJ3b/

https://www.instagram.com/p/BatN3f1FyqH/