ФОТО кое ќе ве насмее до солзи: Како охриѓанец паркира во Скопје и се штити од пајаци?

loading...

За некои работи не треба коментар…само фото.

Ова „орудие“ е најдоброто на свет.

Слично на она со судијата кој си ја ставаше легитимацијата пред воланот.

Со елекот и палката, казна нема!