(Видео) Го заборавиле фрижидерот отворен и излегле, кога се вратиле дома останале затекнати

loading...

Сите добро знаеме дека не е паметна идеја да се остава фрижидерот отворен, а тоа особено се однесува на оние кои имаат домашни миленичиња.

Во продолжение погледнете што му се случило на еден брачен пар од Флорида кој го заборавил фрижидерот отворен.