Интересно видео: Дали скопјани се расположени да играат баскет во центарот на градот?

loading...

Мартин Јовчевски и овојпат го сподели со нас своето најново видео.

Она што е интересно е дека младото момче и во своите изминати видеа ги анализира скопјани, колку се тие расположени за муабет со непознат на улица, а сега колку се расположени за кошарка на улица. Од видеото ќе заклучите дека и не сме баш народ отворен за дружба, оставаме на Вас во продолжение да погледнете: