ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УЛИЦИ ВО СКОПЈЕ – ФОТО

loading...

Поради сообраќајна несреќа на улица Јордан Мијалков во близина на раскрсницата кај подвожњакот, сообраќајот се одвива отежнато, при што ве советуваме за смиреност при возењето и избегнувате на истата.

Засега не е познато за што точно станува збор.

Истот така во продолжение на таа насока на улицата Народни херои има уште една сообраќајна несреќа, па сообраќајот и тука се одвива отежнато. Внимателно возење!