Кавги и солзи: Овие 3 хороскопски знаци нема да имаат среќа во љубовта во оваа 2018 година!

loading...

Во 2018 година, овие хороскопски знаци би можеле да доживеат разочарување во љубовта затоа што планетите нема баш да бидат наклонети во нивна корист, но како и секогаш – се е работа на перцепција!

Затоа ајде да гледаме на работите позитивно: кога универзумот ќе се сврти против нас, всушност сака да не научи на некоја корисна лекција, а лекциите секако се потешки од другите. Сепак доколку е вашиот знак на списокот, не очајувајте затоа што и скршеното срце може добро да би донесе некоја добрина.

Еве за кои знаци 2018 година нема да биде лесна, само кога е љубовта во прашање:

1. Близнаци

За сите близнаци следи година на размислување во врска со љубовта и врските. Близнаците конечно ќе ги променат своите лоши навики и ќе успеат да се соочат самите со себе.

Овој знак умее толку добро да ја менува личноста со која е во врска, што оваа навика често пати не му носи најдобри резултати во љубовта.

Близнаци, вие ќе морате некои лекции да ги научите на потешкиот начин, но секако вашато сродна доша ве чека, иако оваа година не, можеби следната или наредната ќе биде само ваша.

2. Шкорпија

Драги шкорпии, вие најчесто го кршите своето срце, иако многу полесно е патењето да го префрлите на другиот. Настаните од почетокот на годината ќе предизвикаат кавги при што ќе го истурите својот вообичаен отров по сите луѓе околу вас.

Ако не ја закотвите својата деструктивна енергија на време, може да се случи и поголема штета од која на крајот вие најмногу ќе патите.

 

Читајте: Лечете го скршеното срце! Позитивната страна на вашата деструкција е неверојатната моќ на регенерација. Не е точно дека губитоците не се корисни и нужни, тие ве учат доколку се поставите паметно, можете секоја промена да ја свртите во ваша корист.

3. Вага

Ова е година во која вагите ќе сфатат дека колку и да се обидуваат да направат рамнотежа, животот не е секогаш фер! Ова се проблеми со кој вие драги ваги се носите уште од детството и се извор на сите ваши фрустрации.

Оваа година конечно ќе ги дефинирате сите свои емоции и ќе успеете јасно и гласно да кажете што мислите, ќе се решите од непотребните извори на стрес и ќе започнете со нови свежи почетоци.

Веројатно на тој пат ќе изгубите некои луѓе во животот, затоа што ќе сфатите дека „тоа не е тоа“ и дека сте само сте ја идеализирале хармонијата во својата глава. Драги ваги, време е да научите дека не морате постојано да бидете најљубезни и најдобри и дека понекогаш треба да се борите за својот личен и внатрешен баланс.