(ФОТО) Кога треба да се вратиш 18 000 години наназад за да реновираш дома

Во Скопје се појави нов тренд во внатрешното уредување. Имено, постои опција да си го нарачате станот во иднината, а да го добиете оваа година.

Чудни се временските аспекти на универзумот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here