Кумата ги засени невестата и младоженецот, немате видено некој друг вака да игра – Видео

loading...

Со интересен стил на играње, кумата влезе во центарот на вниманието.

Невестата и младоженецот влегоа во втор план бидејќи сведокот на нивната венчавка буквално “откачи“.

Немате видено досега, на свадба, некој друг да игра како оваа невеста.