Македонката која го сруши инстаграм

најзгодна македонка
loading...

Блогерката од Струмица која го сруши инстаграм со своите фотографии има 29 години и е мајка на 2 деца Елена, која има 8 години и 6 годишната Сандра.

Таа вели дека почнала да ги објавува своите фотографии без намера да стане популарна, а таа сега има 80.000 следбеници на инстаграм и светски познати модни страници ги превземаат и ги споделуваат нејзините фотографии.

Погледнете и уверете се сами.