Македонски камионџија се справува со германска полиција: Тој му вика имаш лоши гуми, а нашиот вели “кајн проблем”

loading...

Како сакате речете човекот успешно се извлече и со сигурност избегна ригорозна германска казна.

Целата случка притоа одела на една германска ТВ емисија. Полицаецот му вика на нашиот камионџија нешто во врска со лошите гуми на неговиот камион, на што Македонецот одговара дека не е проблем, а потоа му вика на нашки “Дај ми број ќе ти се јавам од Македонија”.

Погледнете:

LKW fällt mehrfach schlecht auf

Ein Riss im Reifen und Unstimmigkeiten auf der Fahrerkarte, hier muss selbst der Polizist ein wenig schmunzeln

Posted by kabel eins on Sonntag, 11. Februar 2018