Мартина Димоска: Сите ја знаеме како најмладиот ментор во НАСА, а од нејзиното деколте ќе ви застане здивот – Галерија

loading...

Мартина Димоска стана позната на македонкста јавност по неколку работи.

Беше прогласена за најмладиот ментор на НАСА, има учествувано на многу натпревари по иновација, освоено признанија од повеќе области, исто така беше и најмладата Македонка која има својт патент , а по се изгледа треба да добие и титула за нејзиното деколте.

Мартина позитивно ги изненади своите пријатели на социјалните мрежи, каде објави фотографија на која во преден план е нејзиното совршено деколте.

Се разбира, оваа фотографија со воодушевување прифатена од нејзините машки обожаватели.

Погледнете: