Младата бунтовничка Луисана Лопилато елегантна покрај сопругот на премиера

loading...

Луисана Лопилато блесна на премиерата на својот најнов филмски проект „Los que aman, odian“, која се одржа во Буенос Аирес. Убавата актерка од серијата „Млади бунтовници“ ја доби поддршката од својот сопруг Мајкл Бубле.

На филмскиот настан, популарната Аргентинка се појави во елегантен црвен фустан, кој го искомбинира со металик јакна.

Луисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и Мајкл

30-годишната актерка и 41-годишниот пејач се во брак од 2011 година и заедно имаат две деца, синовите Ноа и Елијас.

Луисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и МајклЛуисана и Мајкл

ТРЕЈЛЕР ЗА ФИЛМОТ „LOS QUE AMAN, ODIAN“