Монденско идејно подводно решение за црквата во Маврово

loading...

Познат македонски “абдихтунг” експерт од Швајцарија, нуди бесплатно монденско решение за санирање на црквата во мавровското езеро. Секоја чест, Игор Цветковски.

 

https://facebook.com/story.php?story_fbid=1879766992343834&id=100009316540373