(ВИДЕО) Наскоро започнува нова македонска серија „Фамилијата Марковски“

Покрај бројните турски серии на Канал 5 наскоро ќе започне нова македонска серија која го претставува современиот, социјален, политички македонски живот.

Трилерот за серијата поледнете го долу во видеото.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here