(Галерија)Не ГО рушиме кучата! Нека стои за инает!

loading...

Секаде ги има, во последно време сѐ поретко, особено во Скопје, но сепак ги имало по светов.

– „Ајде бе да те рушиме, ќе лапаш 3 стана и 2 деловни објекти!
– Не бе, батали, не ја давам…
– Абе и Голф 5ката на ќерка ми ќе ти ја препишам, молим те само ти остана у цело маало чоек!!! Плус денар немаш, крај со крај не можеш да врзеш, плус и куќава ќе ти се распадне.
– Абе бркај работа и ти и комшиите и сите, НЕ ЈА ДААААМ! Па шо сака нека биде!!!
– Да а? Епа ќе видиме!

Еве неколку газди што се хард-кор до крај. По ниеда цена на светот не би го дале огништето.

Инвеститориве и општинариве па уште поупорни…

Иде галерија подолу…