(Фото) Невидена трансформација: Како изгледа денеска Адријана Кеш

loading...

Јавноста ја запозна пред неколку години кога го испеа големиот хит „Кеш“, а од тогаш досега, кај неа се случи трансформација во вистинска смисла на зборот.

Ако се направи споредба пред неколку години и сега, Адријана Ацевска или на публиката позната како Адријана Кеш, може да се донесе заклучок дека таа денес е една од најзгодните пејачки на нашата фолк-сцена.

Ако сакате доказ, еве неколку примери:

https://www.instagram.com/p/BY8EIpUDLst/

https://www.instagram.com/p/BYs7IexjVrK/

 

View this post on Instagram

About last night…🤳🏾✌🏽🍸

A post shared by 🎤Adrijana Kes🎤 (@adrijanakes) on

https://www.instagram.com/p/BZHMUOegjHa/

https://www.instagram.com/p/BbncFC1jjw2/

https://www.instagram.com/p/Bbp9G0JjGlk/