(ГАЛЕРИЈА) Одмор за очи – ова се најубавите фудбалерки

loading...

Фудбалерките за разлика од колегите од посилниот пол многу поретко доаѓаат до насловните страници.

Според нас сосема незаслужено. Покрај фудбалските квалитети овие девојки навистина се прекрасни. Во продолжение ви ги претставуваме најубавите 10 фудбалерки.

Хоп Соло (САД)

Сиднеј Лерокс (САД)

Јулија Симиќ (Германија)

#laola #buenosdias #losdiasfelices #losdiasespeciales #hispaniola #caribe #muybien

A post shared by Julia Simic (@simicjulia) on

Жонела Филигно (Канада)

https://www.instagram.com/p/-t6VbXgs2P/?utm_source=ig_embed

Елисија Пери (Австралија)

Аноук Хогендијк (Холандија)

Лорена Саселман (Канада)

Најели Рангел (Мексико)

https://www.instagram.com/p/BXR2YnOlL3C/?utm_source=ig_embed

Алекс Морган (САД)

"Boss Lady" Gorgeous jewelry by @mmjewelry

A post shared by Alex Morgan (@alexmorgan13) on

Натали Винти (Мексико)