Ова се дестинации за вас ако сакате да патувате сами – Галерија

loading...

Ако патувате сами ќе имате повеќе време да се запознаете со локалното население и нема да правите компромиси со групата со која сте.

За оние кои сакаат да патуваат сами добри дестинации се Костарика, Нов Зеланд, Норвешка, Бутан, Бали, Канада.

Тоа се земји каде има љубезни луѓе, фантастични градови, убави плажи, музеи и слично.