ПАР ВИДЕЛ НЕШТО НЕОБИЧНО ВО ВОДАТА. ТОГАШ СЕ СЛУЧИЛО НЕШТО ШТО СЕ ГЛЕДА ЕДНАШ ВО ЖИВОТОТ!

loading...

Кога ќе го погледнете ова видео, едвај ќе поверувате.

Пар седел на чамец во море, кога забележале дека нешто плива кон нив.

Се утврдило дека е млад морски лав.

Почнале да го снимаат, а потоа се случило нешто неверојатно.