(ФОТО) Познатиот композитор сподели ретро фотографија, на која ретко кој ќе може да го препознае

loading...

Поголемиот дел од животот, популарниот композитор го помина во вискоки позиции кои во главно беа во улога на „судија“ а малкумина се сеќваат како изгледал во младоста па затоа тој самиот сподели фотографија за да ги посети сите на неговата младост и како изгледал.

„Младост, младост„ напиша познатиот композитир Драган Станкович Босанац, кој денес е еден од најценетите членови од жрито на популарното српско шоу „Ѕвездите на Гранд“.