Познатите на стилската забава на Harper’s Bazaar

loading...

Модниот магазин Harper’s Bazaar ја собра елитата од светот на шоу бизнисот на едно место по повод септемвриското издание. Забавата која се одржа Њујорк беше претворена во вистински стилски ринг каде познатите се “натпреваруваа” со своите гламурозни и впечатливи модни избори. Погледнете што носеше секој од нив.