Принова во семејството – македонскиот музичар стана татко

loading...

Популарниот македонски саксофонист стана татко.

Горан Папаз на социјалните мрежи ја објави убавата вест дека станал татко.

Тој и неговата избраничка Емилија се венчаа пред извесно време, а вчера ја крунисаа својата љубов со својот син Демиан.

Честитки!

Emilija Mojsoska Papazz ти си мојот херој, те сакам! Пресреќен сум, се роди Дамиан и официјално сум ТАТО!Мама Еми е супер, Дамиан е супер, јас сум исто така супер. :)LITTLE PAPAZZ IN THE HOUSE!

Posted by Goran Papazz on Freitag, 8. September 2017