Се сеќавате ли на вестерн рекламата со нашиот Тоше? – Видео

loading...

Некогаш постоеја реклами кои ги гледавме и не брзавме да го земеме далечинското и да го смениме каналот. И покрај огромната слава на Тоше Проески тој не изостануваше да се појави во дури неколку рекламни спотови на својот голем спонзор Космофон. И во тоа време како и ден денеска предизвикуваше силни емоции со секое негово појавување, па ова беше вистинска шанса за да се задржат гледчите пред тв екраните дури и за време на рекламите. Ова реклама е снимена во вестерн стил и веруваме дека уште долго ќе се памети. Погледнете

(Н.Ј)