(ВИДЕО) Северина: Македонија те сакам!

Популарната пејачка Северина Којиќ ќе настапи на годинешниот 15-ти по ред ПИВО ФЕСТ во Прилеп, па по тој повод, ги поздрави македонските обожаватели со видео.

„Македонија, те сакам“, порача Севе и ги покани сите да дојдат во недела во Прилеп.

16.07.2017 ЗАБАВА СО СЕВЕРИНА

16.07.2017 ЗАБАВА СО СЕВЕРИНА

Posted by Pivofestival.mk on Freitag, 14. Juli 2017