Скопјанец се вознемирувал од својата комшика: Немора цела зграда да знае колку пати го правиш тоа!

loading...

Вознемирен скопјанец јавно си го искажа својот револт кон неговата комшика која очигледно речиси секој ден го вознемирува со невозможноста да си ги исконтролира своите емоции.

Мораме да признаеме, авторот на овој текст не ја штедел бучната комшика па го навел и бројот од станот каде што таа живее.