Скриена камера во Скопје, „Поздравување со непознати”

loading...

Најновото видео на Мартин Јовчевски е „Поздравување со луѓе кои не ги познавам“.

Како реагираат луѓето низ Скопје кога непознат човек ги поздравува, погледнете: