Сонувате починати блиски и сакани личности? Еве и зошто

Дали некогаш сте се запрашале зошто ви се случуваат некои необјасливи работи – ви исчезнуваат работи, ви доаѓаат чудни мисли, имате чувство како некој да ве гледа, а нема никој?

Доколку некој ви починал, а сте го сакале, тоа се знаци дека се обидува да ви се доближи и комуницира со вас.

Нашите сакани често ни се јавуваат на сон, а тоа е така, бидејќи многу ни недостасуваат.

Лори Мур е медиум меѓу живите и покојните и таа смета дека кога некој кој починал ви се јави на сон сака да ви пренесе некаква порака.

Мур вели дека нашите покојни не доаѓаат дури не заврши процесот на жалење, за да може нивната порака да допре до нас. Доколку покојните доаѓаат до вас во сон тоа значи дека тие стигнале добро на другата страна. Ве посетуваат да ви кажат дека се присутни, било тоа да е преку мирис или трепет на светлост, или пак со одредена песна на радио.

Можете да ги видите блиските покојни во сон кога се наоѓате пред тешка ситуација, што значи дека се тука да ве поддржат.

Меѓутоа, појавувањето на покојните во сон може да биде и некакво предупредување.

Доколку сакаат да ве предупредат на нешто, ќе се појават на начин поинаков од вообичаено, ќе изгледа чудно или неприродно, а тоа значи дека не смеете да го игнорирате.