Србинка останала во сред ураган: Овие фотографии уште не сте ги виделе – Галерија

loading...

Лидија Драгичевиќ која живее во Мајами со група Срби останала во градот во кој имало паника заради ураганот.

Таа го фотографирала ураганот Ирма кој помина низ градот корнејќи дрвја, рушејќи конструкции и превртувајќи автомобили.

По ураганот на улиците не може да се почувствува дека во градот живеат неколку стотина илјади луѓе.