(РЕТКО ВИДЕО) Стара снимка од Скопје во 1985

loading...

Ако поразговарате со некој од постарите генерации, со сигурност ќе ви каже дека не може денес да го препознае Скопје.

Погледнете го ова ретко видео од 1985 година!