Страшно, брутално прегазена жена во Скопски Бутел

loading...

На социјалните мрежи бргу се рашири информација од очевидец за жена прегазена од страна на автомобил кој возел со брзина од 120км на час. Замислете шоферот на автомобилот воопшто не застанал. Жената починала на лице место.

  • МВР сеуште нема излезено со соопштение во врска со овој случај.

Се надеваме и очекуваме МВР до крај да го истражи и расчисти случајот.