Строгиот центар на Скопје без парно

loading...

Поради дефект на топловодна мрежа кај ТЦ Палома Бјанка, прекината била испораката на топлинска енергја во објекти на строгиот центар на Скоје, информираат од БЕГ.

Екипи на БЕГ се на терен и забрзано работат на санација на проблемот.

Строгиот центар на Скопје без парно