(ГАЛЕРИЈА) Таа е единствената жена со споени веѓи и е хит на Инстаграм

loading...

Софија Хаџипантели е единствена жена на социјалните мрежи со споени веѓи која има огромен број следбеници.Ја следат 150.000 луѓе, а нејзиниот профил има судар на критики и пофалби, јасно е и зошто.

Kalimera

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) on

https://www.instagram.com/p/BfrEhJPhIF7/?utm_source=ig_embed

What is something you find unique about yourself?

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️ (@sophiahadjipanteli) on