Таг: велшанец

Пијан велшанец е првиот човек во светот кој го преплива Колорадо

Велшки камионџија стана првиот човек на светот кој ја препливал реката Колорадо крај познатата Хуверова брана. Пред него, во теко на оваа деценија сите 275...

Велшанец произведе лута пиперка која „убива“

Велшкиот фармер Мајк Смит тврди дека произвел  пиперка, која е толку многу лута што може да убие човек, па новата сорта соодветно ја нарекол...

НАЈНОВИ

loading...