Таг: заведени

ЗАВЕДЕНИ – Се сеќавате ли на овој култен македонски серијал? (ЦЕЛ...

Со голема носталгија се присетуваме на култниот македонски серијал од 2001/2002 година изрежиран од Слободан Деспотовски. Краткиот серијал од четири епизоди, насловен Заведени, го опфаќа...

НАЈНОВИ

loading...