Таг: македонски филм

ЗАВЕДЕНИ – Се сеќавате ли на овој култен македонски серијал? (ЦЕЛ...

Со голема носталгија се присетуваме на култниот македонски серијал од 2001/2002 година изрежиран од Слободан Деспотовски. Краткиот серијал од четири епизоди, насловен Заведени, го опфаќа...

(ВИДЕО) Наскоро започнува нова македонска серија „Фамилијата Марковски“

Покрај бројните турски серии на Канал 5 наскоро ќе започне нова македонска серија која го претставува современиот, социјален, политички македонски живот. Трилерот за серијата поледнете...
македонски филм

Култни реплики од македонски филмови

Потсетете се на овие филмови, пуштете си некој од нив и преслушајте ги најпознатите реплики. Еве дел од филмовите кои поради страшно добрата екипа...

НАЈНОВИ

loading...