недела, март 18, 2018
Почетна Тагови нова книга

Таг: нова книга

Игор Џамбазов објави книга со стиховите на песните што ги пеел...

Издавачкиот центар „Три“ ќе ја промовира новата книга на Игор Џамбазов, со наслов „Улица диши длабоко“. Овојпат Џамбазов објавува стихови, надополнети со анегдоти за...