вторник, ноември 21, 2017
Почетна Тагови продажба на стари телефони

Таг: продажба на стари телефони

Ако имате некој од овие стари мобилни телефони, може да заработите...

Доколку некаде во некоја фиока пронајдете стар мобилен телефон кој не го користите – Не го фрлајте! Можеби токму тој мобилен телефон спаѓа во т.н...